Waarom een kenmerk

Een bouw is vaak afhankelijk van een hijskraan en zijn machinist, als een zzp kraanmachinist ziek raakt dan ontstaat de vraag, wat nu? En een stilstaande kraan zit u als opdrachtgever natuurlijk niet op te wachten.

Omdat de zelfstandige kraanmachinist deze vraag regelmatig krijgt hebben wij als zelfstandige kraanmachinisten de website en groepsapp kzkm.nl in het leven geroepen.

KZKM staat voor Kenmerk Zelfstandige Kraanmachinisten en is een extra hulpmiddel wanneer er een vervanger nodig is. Door het gebruik van de groepsapp kunnen wij het risico op een stilstaande kraan aanzienlijk verminderen.

De groepsapp is 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar en naast ons eigen KZKM.nl netwerk werken wij ook nauw samen met machinistenverhuurders en kraanverhuurders uit heel Nederland.

Kenmerk Zelfstandige Kraanmachinisten kan nooit met 100% zekerheid geven dat er een collega beschikbaar is om een opdracht in te vullen, maar door dit platform kan een (zzp) zelfstandige kraanmachinist of rigger het risico dat zijn of haar opdracht niet ingevuld wordt wel verlagen.

Voor eigen gebruik kunt u hier ons logo downloaden.