Privacybeleid

Wij hechten veel waarde aan je privacy. Hieronder vind je hoe wij met je persoonsgegevens omgaan.

Wie zijn wij

Ons website-adres is: https://www.kzkm.nl.

Kzkm is geen bedrijf, stichting of vereniging, wij zijn een groep zzp collega’s. Ons platform is een netwerkplatform welke wij kunnen aanspreken wanneer wij een vervanger zoeken voor bijvoorbeeld tijdens ziekte.

Kzkm.nl is opgericht door collega’s voor collega’s en uit passie voor ons vak zelfstandige kraanmachinist.

KZKM.NL is een gratis platform voor (zzp) zelfstandige kraanmachinisten en riggers, dit platform is alleen bedoeld als hulpmiddel wanneer een (zzp’er) zelfstandige kraanmachinist of rigger een vervanger zoekt ingeval van ziekte, verzuim, vakantie of overname opdracht.

Aan dit platform is geen contributie verbonden en is dus geheel gratis. Wel mogen ingeschreven zelfstandige kraanmachinisten of riggers een vrijwillige donatie geven om de website te onderhouden*. (*Is niet verplicht en geheel op vrijwillige basis)

Omdat Kzkm.nl geen bedrijf, stichting of vereniging is staan wij niet ingeschreven bij de kvk, wij zijn dan ook een grote groep zelfstandige ondernemers die behoefte hebben aan een netwerk welke snel aangesproken kan worden bij bijvoorbeeld o.a. ziekte.

Volgens de wet

Wij verwerken uitsluitend persoonsgegevens die voor zover alleen noodzakelijk zijn voor het controleren, contact opnemen en toevoegen aan het platform Kzkm (WhatsApp, sociale media en website Kzkm.nl) en voor zover in overeenstemming met de Algemene verordening gegevensbescherming.

Aanmelden zzp

Zelfstandige kraanmachinisten of riggers (zzp) kunnen zich inschrijven voor de groepsapp en website KZKM.NL via de website. Bij aanmelden heeft Kzkm.nl een aantal gegevens nodig om een zzp’er te kunnen contoleren op daadwerkelijke inschrijving bij de KvK, dit doen wij o.a. om misbruik van ons platform te voorkomen.

Naast controle inschrijving KvK kan het zijn dat wij u vermelden op de website, sociale media, zoals bijvoorbeeld wanneer u sponsor bent van website Kzkm. Uw mobiele nummer gebruiken wij om u toe te voegen in de groepsapp. Voor de groepsapp maken wij gebruik van WhatsApp, voor meer informatie en/of voorwaarden van deze dienst verwijzen wij u naar: https://www.whatsapp.com/legal/?lang=nl

Welke Gegevens hebben wij nodig?

Wij maken gebruik van contactformulieren welke gekoppeld zijn aan onze mailboxen info@kzkm.nl, idee@kzkm.nl, klachten@kzkm.nl, donatie@kzkm.nl, onze mailboxen zijn ondergebracht bij een Nederlandse hostingsbedrijf. 

Contactformulier aanmelding zzp:

Kzkm.nl heeft een naam, bedrijfsnaam, KvK, nummer, mailadres en een mobiele telefoonnummer nodig voor een controle, vermelding op de website en toevoeging in de groepsapp en toevoeging contacten telefoonlijst leden.

Uitleg benodigde gegevens zzp

  • 1: Naam
  • 2: Email
  • 3: Mobiele nummer
  • 4: Bedrijfsnaam
  • 5: KvK nummer
  • 6: Checkboxen

1: Uw naam is belangrijk om bij uw telefoonnummer te vermelden, zo weten wij als beheer en leden welke naam bij welke mobiele nummer hoort.

2: Emailadres kunnen wij gebruiken om contact op te nemen indien er vragen/opmerkingen zijn of te beantwoorden via onze contactformulieren of bekende mailadressen.

3: Het door u opgegeven 06 nummer word alleen gebruikt om u toe te kunnen voegen in de groepsapp (WhatsApp). Door het toevoegen in de groepsapp kan het zijn dat collega’s uw nummer opslaan in hun contactenlijst. 

4: Door het vermelden van uw bedrijfsnaam kunnen wij samen met uw KvK nummer controleren via de KvK controleren of u daadwerkelijk een eenmanszaak/zzp’er bent. 

5: KvK nummer, door het KvK nummer kunnen wij controleren of u bent ingeschreven als ondernemer in NL, ons platform is enkel ingericht voor zzp’ers en bedrijven werkzaam in het verticale transport.

6: Doormiddel van onze checkboxen kunt u aangeven met welke machines u mag werken, door de checkboxen kunnen wij u in de juiste groep onderbrengen, namelijk kraanmachinisten of hijsbegeleider groep(en).

Tijdens uw aanmelding dient u via het aanmeldformulier een akkoord te voor de Algemene Voorwaarden en dat u bekent bent met de privacy voorwaarden. Hiermee geeft u ook akkoord dat Kzkm.nl uw gegevens mag gebruiken (zoals omschreven) voor de website, sociale media en groepsapp.

Na inschrijving wordt het telefoonnummer toegevoegd met betreffende persoonlijke naam of bedrijfsnaam in de groepsapp en kan de handelsnaam met telefoonnummer vermeld worden op de website. Vermelding op de website is bedoeld als herkenning, o.a. sponsor van de website Kzkm.nl.

Na aanmelding doormiddel van het aanmeldformulier worden uw gegevens binnen 72 uur behandeld, gecontroleerd en verwijderd door beheer Kzkm.nl, u heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen binnen het termijn van 72 uur, na deze periode worden uw gegevens en/of mail verwijderd uit onze mailbox. Na toelating of afwijzing worden alle aanmeldgegevens na 72 uur verwijderd uit mailbox van Kzkm.nl. Kzkm.nl bewaard na behandeling geen gegevens (beschreven in de voorwaarden en formulieren) na controle aanmeldingen. Na toelating tot de groepsapp kunnen beheer en leden elkaar persoonlijk contacten via mobiele nummer bij vragen, afmeldingen, ect.

Leden die gecontroleerd zijn en toegevoegd zijn tot de groepsapp kunnen elk moment kosteloos afmelden.

Aanmelden werk bedrijven

Bedrijven kunnen gratis een aanvraag of opdracht plaatsen in de groepsapp van Kzkm.nl via de website www.kzkm.nl.

Bij aanmelden van werkaanbod heeft Kzkm.nl een aantal gegevens van u nodig om een aanvraag/opdracht te kunnen plaatsen in de groepsapp. Kzkm.nl heeft een bedrijfsnaam, mailadres, naam contactpersoon, omschrijving aanvraag/opdracht en een mobiele telefoonnummer nodig voor een complete en duidelijke oproep in de groepsapp, beschikbare zzp’ers kunnen na het lezen van uw opdracht persoonlijk contact met u opnemen doormiddel van uw opgegeven contactgegevens.

Aanmelden bedrijven bedrijvengroep

Bedrijven die regelmatig gebruik van het platform Kzkm gebruik maken kunnen indien gewenst zich ook aanmelden voor de bedrijven groepsapp van Kzkm.nl. 

Kzkm.nl heeft een bedrijfsnaam, telefoonnummer en een mailadres nodig voor contact na aanleiding aanmelding en toevoeging in de bedrijven groepsapp (WhatsApp) en toevoeging contacten telefoonlijst van leden.

Na aanmelding werkaanbod doormiddel van het aanmeldformulier worden uw gegevens binnen 72 uur behandeld, gecontroleerd en verwijderd door beheer Kzkm.nl. Na beoordeling, post in groepsapp of afwijzing worden alle aanmeldgegevens na 72 uur verwijderd uit mailbox van Kzkm.nl. Kzkm.nl bewaard na behandeling geen gegevens (beschreven in de voorwaarden en formulieren).

Voor de groepsapp maken wij gebruik van WhatsApp, voor meer informatie en/of voorwaarden van deze dienst verwijzen wij u naar: https://www.whatsapp.com/legal/?lang=nl

Uitleg benodigde gegevens bedrijven

  • 1: Bedrijfsnaam
  • 2: Email
  • 3: Telefoonnummer
  • 4: Bericht

1: Uw bedrijfsnaam is belangrijk om bij uw telefoonnummer te vermelden, zo weten wij als beheer en leden welke naam bij welke mobiele nummer hoort.

2: Emailadres kunnen wij gebruiken om contact op te nemen indien er vragen/opmerkingen zijn of te beantwoorden via onze contactformulieren of bekende mailadressen.

3: Het door u opgegeven 06 nummer word alleen gebruikt om u toe te kunnen voegen in de groepsapp (WhatsApp). Door het toevoegen in de groepsapp kan het zijn dat collega’s uw nummer opslaan in hun contactenlijst. 

4: U kunt eventueel in het vakgebied bericht aanvullende informatie geven welke u belangrijk vind.

Tijdens uw aanmelding dient u via het aanmeldformulier een akkoord te voor de Algemene Voorwaarden en dat u bekent bent met de privacy voorwaarden. Hiermee geeft u ook akkoord dat Kzkm.nl uw gegevens mag gebruiken (zoals omschreven) voor de website, sociale media en groepsapp.

Na inschrijving wordt het telefoonnummer toegevoegd met betreffende persoonlijke naam of bedrijfsnaam in de groepsapp.

Na aanmelding doormiddel van het aanmeldformulier worden uw gegevens binnen 72 uur behandeld, gecontroleerd en verwijderd door beheer Kzkm.nl. Na toelating of afwijzing worden alle aanmeldgegevens na 72 uur verwijderd uit mailbox van Kzkm.nl. Kzkm.nl bewaard na behandeling geen gegevens (beschreven in de voorwaarden en formulieren) na controle aanmeldingen. Na toelating tot de groepsapp kunnen beheer en leden elkaar persoonlijk contacten via mobiele nummer bij vragen, afmeldingen, ect.

Leden die gecontroleerd zijn en toegevoegd zijn tot de groepsapp kunnen elk moment kosteloos afmelden. U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen binnen het termijn van 72 uur, na deze periode worden uw gegevens en/of mail verwijderd uit onze mailbox.

Als uw opdracht geplaatst wordt in de groepsapp kunnen wij uw bericht, contactgegevens en media na plaatsing beperkt of niet verwijderen. Mocht er een oproep of media via onze website gedaan worden kunnen wij deze verwijderen.

Afmelden 

Bij afmelding worden leden/bedrijven verwijderd uit de KZKM.NL groepsapp en van de website. Afmelden kan via de KZKM.NL groepsapp, mail (info@kzkm.nl) of formulier Afmelden op de website. Naast afmelden via de website kunnen leden/bedrijven zichzelf tevens kosteloos afmelden/verwijderen uit de groepsapp.  Wanneer een lid zichzelf verwijderd zien beheerders en overige leden dit in de groepsapp. 

kzkm.nl heeft na afmelding geen invloed op verwijdering telefoonnummers uit contactenlijsten van leden, Kzkm.nl is hier ook niet verantwoordelijk voor of aansprakelijk. (Ex)Leden dienen zelf te bepalen of te controleren of ze betreffende telefoonnummers verwijderen uit contactenlijst.

Belangrijk:  Berichten, aanvragen, opmerkingen, meldingen, opdrachten of contactgegevens die geplaatst zijn in de WhatsApp groep of sociale media door zelfstandige zelf of door Kzkm voor bedrijven kunnen vrijwel niet, geheel of gedeeltelijk verwijderd worden. KZKM is gebonden aan (beperkte) mogelijkheden en reglementen van WhatsApp en overige sociale media bedrijven omtrent verwijdering gegevens.

https://www.whatsapp.com/legal/?lang=nl

Cookies

Wat is een cookie?
Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden.

Op de website van KZKM.nl worden de volgende cookies gebruikt :

  • Tracking cookies (Google Analytics)
  • Sessiecookies (Functionele en technische cookies)
  • Cookie control cookies

Google Analytics (tracking cookies)

Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten. De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Het IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google stelt zich te houden aan de Safe Harbor principles en is aangesloten bij het Safe Harbor-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

Functionele en technische cookies (noodzakelijke cookies website)

Functionele cookies onthouden jouw voorkeuren.

Technische cookies zijn cookies die noodzakelijk zijn om de website KZKM.nl te laten functioneren, om bijvoorbeeld ons logo bestand te kunnen downloaden.

Cookie control cookies

Deze cookies worden geplaatst om jouw voorkeuren met betrekking tot cookies te onthouden. Deze zijn noodzakelijk om te weten of je wel of geen toestemming geeft voor het opslaan van de volgende cookies op je apparatuur:

  • Google Analytics
  • Social Media cookies

Ingesloten inhoud van andere websites

Artikelen op deze site kunnen ingesloten inhoud bevatten (bijvoorbeeld video’s, afbeeldingen, artikelen, enz.). Ingesloten inhoud van andere websites gedraagt zich op dezelfde manier als wanneer de bezoeker de andere website heeft bezocht.

Deze websites kunnen gegevens over u verzamelen, cookies gebruiken, extra tracking van derden insluiten en uw interactie met die ingesloten inhoud bewaken, inclusief het bijhouden van uw interactie met de ingesloten inhoud als u een account hebt en bent aangemeld bij die website.

Media

WhatsApp heeft een mogelijkheid 8 minuten uw bericht of media te verwijderen, na deze tijd is het in de kzkm.nl groepsapp niet meer mogelijk om uw bericht of media te verwijderen.

Contactformulieren

Kzkm.nl maakt gebruik van contactformulieren, voordat u deze contactformulieren kunt versturen vragen wij uw akkoord ivm gegevens en of u onze Algemene Voorwaarden gelezen heeft. Tevens maken wij gebruik van een reCAPTCHA anti spam. 

Privacy

 

Gegevens en/of berichten die nodig zijn voor registratie kenmerk, plaatsen van een aanvraag/opdracht, groepsapp, social media en website mogen niet zonder toestemming van de auteur of KZKM verspreid worden. KZKM zal geen gegevens verkopen of verspreiden van ingeschreven (zzp) zelfstandige of bedrijven die gebruik maken van Kzkm platform.

Gegevens die nodig zijn voor inschrijving, registratie kenmerk, plaatsen van een aanvraag/opdracht, meldingen groepsapp, sociale media en website zoals handelsnaam, mailadres, naam contactpersoon, omschrijving aanvraag/opdracht of telefoonnummer zijn met toestemming van de zelfstandigen en bedrijven/personen verstrekt, hierbij gaat het alleen om de benodigde gegevens die nodig zijn voor een aanmelding, vermelding en plaatsen van aanvragen/opdrachten op de website, sociale media en groepsapp.

Als uw opdracht geplaatst wordt in de groepsapp kunnen wij uw bericht, contactgegevens en media na plaatsing beperkt of niet verwijderen. Mocht er een oproep of media via onze website gedaan worden kunnen wij deze verwijderen.

Contactinformatie

Voor vragen, opmerkingen of klachten over de website, groepsapp of uw gegevens kunt u een mail sturen naar info@kzkm.nl of kunt u via de website de Whatsapp functie gebruiken of stuur de beheerders een bericht via WhatsApp.

Hoe we jouw data beveiligen

Aanmeldformulieren op de website Kzkm.nl zijn gekoppeld aan een aantal emailadressen, namelijk: info@kzkm.nl, klachten@kzkm.nl, donatie@kzkm.nl en idee@kzkm.nl. Onze mailboxen zijn ondergebracht bij een Nederlandse hostingsbedrijf. Voor meer informatie of vragen over onze hosting neem dan contact met ons op via WhatsApp (button) of info@kzkm.nl.

We hebben ter bescherming van verlies en andere vormen van onrechtmatige verwerking van je persoonsgegevens (e-mailadres, telefoonnummer, naam, bedrijfsgegevens of contactformulieren) passende technische en organisatorische beveiligingsmaatregelen genomen. De gegevens worden via een veilige verbinding verstuurd en opgeslagen in een beveiligde database bij een hosting gevestigd in Nederland, 

E-mails, werkaanbod, donaties, formulieren en gegevens worden verwijderd binnen 72 uur uit onze mailbox.  kzkm.nl bewaard na beoordeling of behandeling zoals omschreven  geen (contact)gegevens online na 72 uur.

Beheerders van Kzkm slaan wel een aangemeld lid/bedrijf het telefoonnummer met naam op zijn of haar telefoon, dit doen wij om te weten wie er in de groep zit.

Klachten

Heeft u een klacht of opmerking?

Wij als Kzkm.nl hechten veel waarde aan ons beeldmerk, platform en professionaliteit als zelfstandige ondernemer, daarnaast staat veiligheid ook bij ons als zelfstandige kraanmachinist ook hoog in het vaandel.

Wij als Kzkm.nl vinden het erg belangrijk dat leden en opdrachtgevers tevreden zijn over onze gratis service. Heeft u een klacht over ons platform of vermoed u misbruik?  Mail dan naar klachten@kzkm.nl

Kzkm wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons.

Beheer

Wenst u in contact te komen met de beheerders van kzkm dat kan doormiddel van de WhatsApp button op de website te gebruiken of stuur een mail naar info@kzkm.nl, beheer zal binnen een termijn van 4 weken contact met u opnemen.

WhatsApp

Kzkm gebruikt WhatsApp als commutatiemiddel binnen het platform. 

Voor uitleg, gebruik en voorwaarden van deze dienst verwijzen wij u graag naar de volgende link: https://faq.whatsapp.com/.

Vragen

Vragen?
Voor een volledig beeld van de omvang van je rechten en onze plichten voor gegevensverwerking verwijzen we je naar de tekst van de Algemene verordening gegevensbescherming en de cookiebepaling in de Telecom wet.
Heb je na het lezen van deze privacy statement nog vragen over de bescherming van je privacy op deze site, dan kun je contact opnemen met info@kzkm.nl.

Aanvullende informatie

Gegevens en/of berichten die nodig zijn voor registratie kenmerk, plaatsen van een aanvraag/opdracht, groepsapp en website mogen niet zonder toestemming van de auteur of Kzkm.nl verspreid worden. KZKM.NL zal geen gegevens verkopen of verspreiden van ingeschreven (zzp) zelfstandige of bedrijven die gebruik maken van Kzkm.nl platform.

Gegevens die nodig zijn voor registratie kenmerk, plaatsen van een aanvraag/opdracht, groepsapp en website zoals handelsnaam, naam contactpersoon, omschrijving aanvraag/opdracht of telefoonnummer zijn met toestemming van de zelfstandigen en bedrijven/personen verstrekt, hierbij gaat het alleen om de benodigde gegevens die nodig zijn voor een aanmelding, vermelding en plaatsen van aanvragen/opdrachten op de website en groepsapp.

Bekijk ook hier de Algemene Voorwaarden.

In deze Privacy beleid of onze Algemene Voorwaarden en disclaimer het voorbehoud ‘wij zijn niet aansprakelijk voor typefouten’ of ‘voor kennelijke typefouten’.