Voor wie is Kzkm bedoeld

Kzkm is een gratis platform bedoeld voor de zzp kraanmachinist of hijsbegeleider die werkzaam zijn in de bouw, verticale transport en funderingstechnieken. Om lid te kunnen worden en gebruik te kunnen maken van de Kzkm groepsapp en website dient u een zzp’er te zijn met een geldige Tcvt certificaat(en).

Bedrijven kunnen helaas zelf niet deel nemen aan de Kzkm zzp-groep, de groep is alleen bedoeld voor de zzp’er, naast onze zzp-groep hebben wij ook speciale bedrijvenapp.

De bedrijvenapp is speciaal ingericht voor vraag en aanbod werk, deze groep is handig voor o.a. materieeldiensten, kraanbedrijven en machinistenverhuurders. Deze groep is gekoppeld aan de zzp-groep, waardoor alle vraag en aanbod doorgestuurd kan worden naar de zzp’ers.

Mocht u als bedrijf niet actief willen deelnemen aan de Kzkm bedrijvengroep  dan kunt u er ook voor kiezen om via de website een opdracht te posten in de zzpgroep.

Voorbeeld: 

Veel bouwbedrijven zitten niet te wachten op vele werkaanbod berichten, daarom sturen  bouwbedrijven liever hun werkaanbod via ons formulier of de mail door. De opdracht(en) wordt direct in de zzpgroep geplaatst en gelezen door de aangesloten leden, mocht er een zzp’er interesse hebben in de opdracht neemt deze persoonlijk contact op met de opdrachtgever. 

U kunt natuurlijk als bedrijf ook via uw bekende (aangesloten)zzp’er een opdracht plaatsen, de zzp’er kan uw aanvraag zelf ook plaatsen.

Het is echter niet toegestaan om uurtarieven, prijzen, afspraken, ect te vermelden in uw aanvraag of aanbod, afspraken of prijzen worden onderling tussen opdrachtgever en opdrachtnemer overeengekomen.