Doneren Kzkm

Doneren

Wij steken vrij veel tijd in ons project Kzkm, zo posten wij uw opdrachten, handhaven in de groepen en u te woord te staan, om mail te beantwoorden en vragen te beantwoorden. Daarnaast doen wij ook het onderhoud aan de website en behadelen wij de aanmeldingen, dit kost naast geld ook tijd, dit zodat u altijd gratis van ons platform gebruik kunt maken.  

Dit doen wij graag en blijven dit ook doen!

Word jij onze sponsor?

Mensen of bedrijven die ons steunen worden (indien gewenst) vermeld op de pagina SPONSOREN!

De pagina Sponsoren is een soort van wall of fame. Op deze pagina vind u mensen en bedrijven die ons steunen.

Voordelen van ons platform

Dagelijks komen er bezoekers op onze website o.a. zzp’ers, bouwbedrijven, verhuurbedrijven, ect. De website en het kenmerk KZKM heeft vanaf 2017 binnen het verticale transport en bouwnijverheid een naamsbekendheid opgebouwd van grootste zzp platform zelfstandige kraanmachinisten van NL. Hierdoor is platform Kzkm aantrekkelijk voor bijvoorbeeld een bouwbedrijf welke elke een machinist of rigger zoekt voor een project. Daarnaast is KZKM hoofdzakelijk bedoeld als hulpmiddel bij bijvoorbeeld ziekte/vervanging van een zzp’er. 

Voordelen

 Groot uw netwerk

 Verkleint stilstand hijskraan

 Ook toegankelijk voor bedrijven

 Vergroot invulling van uw project(en)

 Meerdere offertes op u opdracht(en)

Kortom, hierdoor helpt u met uw donatie een steentje bij zodat Kzkm.nl altijd gratis blijft en zo ook de toekomstige functies en opdrachten.